Thursday, February 25, 2016

.:: X dapat di hubungi ::.



Assalamualaikum...


Hari nie mood bercampur baur .... Malam td enset jatuh dr atas katil ... 
sebelum nie jatuh mcm mana pon still okey aja ....
tp mlm td terus x hidup2 dh ... haiiiihhh ....

Mood sekarang ....
Sedih sbb duit akan  kene melabur ke enset baru , risau sbb  x dpt call in/out takut ada hal2 penting & happy jugak akhirnya ada sbb la nak tukar enset setelah 4 tahun ... huhuhu

Buat masa nie saya x dpt nak dihubungi ... n x baca whataps dr semalam ...
smalam bila henpone rosak ... rasa mcm terputus dr dunia luar aja hahaha

Saya biasala, enset mmg gadjet paling penting ...
Nak g kerja pagi ni pon takut2 ... takut apa2 berlaku tgh jalan ....
mcm mana nak call en suami???
haihhhh ... mcm2 la pkir .....

macam tahu2 jer la enset ni kan ... 
baru jer berborak pasal nak beli enset baru ngan officemate smalam
hari nie dh merajuk enset .... huwaaaaa!!!

Skrg tgh survey enset2 yg sesuai dgn saya & budget ....


ada 2 org member ofis baru tukar iphone .... teringin jgk nak pakai ...
tp herga nyer komain la kan .... hari tu en suami ada cakap celcom buat offer ... 
plan utk iphone nie ... hurmmmmm
menarik jugakla ... tp dh biasa guna samsung kan ....
 tgok la nanti difikir-fikirkan balik :)


Samsung note5 pink gold nie sebenarnya idaman hati ....
dh lama mengidam ...hahahaha
harga lebih kurang iphone ... itu yg pkir 10 kali nak beli hehehe


Pilihan terakhir ... affordable sikit ...
Samsung Galaxy A8
X kisah la ... asal boleh whataps & call ...
itu jer penting .... 

Weekend nie baru sempat nak survey2 enset ..... :(

Thanks for reading this entry 

Ikhlas,
Mummyaza





Post a Comment