Monday, April 25, 2011

.:: Cerita Hari Minggu ::.

Hai korang .. ermmm .. sy baru nak update blog hari nie .. dr hari ke sehari nak update blog ader jer halangan huhuhuhu .. okey .. entry kali nie nak citer pasal hari minggu kami .. hehehe .. hari minggu kali nie di isi dgn aktiviti2 yg brfaedahh ekekeke

Hari Sabtu lepas jer balik kejer .. kul 1ptg .. kami gi hi tea kat hotel eastin .. ingatt tak saya pernah citer saya ader dpt voucher hitea masa annual dinner opis .. so kami baru jer redeem voucher tue .. huhuhu .. hotel ni pon dekat jerk ngan opis saya .. x sampai 15minit dhh sampai :)

nie meja kami .. :)

adekk yg sgt goooood .. :)

adek makan ayaaam goorenggg .. nyum!nyum!nyum!

abg tuah dgn pelbagai karenahnyer .. ttpi masih leh dikawal .. ehehehee


seronok tgok abg makannn .. :)



makan apa tueeeeeeeeeee .. :)


Jom tgok pulak makanan yg sempat di snap .. :)


satayyy :)



eskrim utk anak2



rojak buah :)



dim sum :)


pelbagai jenis dessert ..tart,cheese cake .. saya suka!!





ABC
hehehe .. tue jer la makanan yg sempat di snap .. banyak lg sbnrnyer ..tp x sempat amek gambar .. dah masuk mulut dulu kekekeke

Citer hari Ahad pulakkk .. kami pi survey brg2 dapor utk dapor baru kami .. nanti saya citer entry lain yeerr .. pagi2 kami pergi Semenyih .. sbb kakak ipar sya kater ader kedai kat sana buat sale giler2 ... mmg murah2 ponn .. rambang mata dibuatnyerr .. huuuu .. sambil2 pi Semenyih , kami melawatla PIL & MIL sekali kat umah kakak ipar .. :)


Lepas tue kami cadang2 nak shopping baju bebudak nie .. pi la SOGO .. dgn harapan ader sale giler2 .. yg membolehkan sayabersopping sakan .. hampeh jer kan .. baju budak2 x der sale .. x beshh nak shopping .. tp kami beli kasut Adidas pink utk adek .. cute jer adek pakai .. adidas mmg x pernah sale pon .. harge sama jerk .. kami suka beli kasut adidas nie utk anak2 ni bukan apa ..walaopon mahal .. tahan lama ..sampai adek2 diorg infuture nanti pon boleh pakai lagik .. puas hati .. :)


Nie pulak buah jambu .. sgt2 sedaaapp .. kakak ipar bagi .. jambu nie tanam depat rumah dier jerk .. banyak giler berbuah.. :)


jambu di makan ngan kuah rojak nie sgtt best .. :)


Balik dr SOGO .. singgah beli barang2 dapor .. stok utk seminggu heeeeeeeee


nie utk anak2 .. :)



kerang,udang ,ayam & ikan


nie kerangg .. favourite abg tuahh .. dier suka sgt kerang nie .. selalu saya buat kerang bakar jerkk .. anak2 dh suka :)

k la .. mintak maaf .. entry kali nie tunggang langgang sket .. hehhe .. harap korang enjoy membaca blog saya .. timer kasih kpd sapa2 yg sudi singgah sini .. dahh ngantuuk mahu tduuurr .. selamat malam :)



daaaaa ..!!!

Post a Comment