Saturday, May 25, 2013

.:: My Bread Pudding ::.


Hari Sabtu .. Org lain sebuk pi bercuti sana sini .. saya bekerja!!! huarghhh ... tension hokeyyy

Pg2 menagok duk depan komputer ... x ramai masok opis .. x per korang2 cuti la dulu ... next week turn saya pulak yerrr ...!!!


 Meh nak update belog dulu ... tenang kat opis hari nie .. membuatkan idea utk menulis mencurah2 .. HAHAHA ..

kan best kalau di opis tennag begini hari2 ... saya pon x stress!!! melihat kekelamkabutan manusia2 membuat kerja ... yg dh macam bursa saham ... huhuhu ... entah apa yg saya melaluttt .. okes STOP!!

                           

Lihat bread pudingku ... buat dah lama ... baru nak hapload ... Ini adalah dessert kegemaran member2 opis saya ... kalau ader potluck or event apa2 kat opis nie ,,, diorg mmg request braed puding ... 


tgh2 malam setelah berjaya menidurka dek abid ... bersengkang mata .. demi kengkawan .. hahhaha .. kengkawanku .. kamooo semua patut menghargainyer tauuuu!!! .. bukan senang nak mendapat kawan seperti saya ... walaupun pendiam teramat sangat ... kengkonon pemalu yg melampau ... tp saya sebenarnya sayang semua kengkawan saya okeyyy .... HAHAHA .. poyo jerk statement saya  bukan!!!


Masa menunggu bread puding siap di bakar .. dua beranak duduk di depan oven dgn penuh harapan .. HAHAHA ..ia .. diala selalu meneman saya ... anak bujang saya ... mmg susah mahu tdur malam ... naseb baik dier ader .. mendengar dier mengomel macam mak nenek .. membuatkan saya segar bugar di tengah malam hehehe



Yeay .. setelah dihidangkan ... wahhhh maveless sgt2 ... x sampai tgahri sudah licin diorg kerjakan ... semua kata sedap ... kalah desert hotel ... hamboi ... korang .. puji  melampau2 sgtttt ...tau ... tp kalau saya nak jual ader ker mahu membelinyer ... huahuahua ... baru kene puji siket dahh berangan jauhhh ... owwwhh mummmy !!!


Okey stop dulu .. hari sabtu bekerja mmg mood x der nak buat kerja hokeyyy ... meh kiter blogwalking  .. 


daaaaa ....!!!!
Post a Comment