Thursday, August 10, 2017

.:: Cuti-cuti ::.


Assalamualaikum ....

Bersambung dengan citer PD .... Take a break jap ngan kerja-kerja opis hehehe
Kami sampai hotel dalam kul 3.30ptg .... Elok2 sangatla waktu check in.  Weekend hari tu banyak group2 booking. So agak ramai org masa check in. Apapun , service tip top sejeap je urusan check in. Dapat kunci bilik terus berdesup naik atas hehehe

Hari tu .. rezeki kitaorg la gamaknya ... dapat upgrade bilik ... dari PREMIUM ROOM kepada STUDIO ROOM .... bertambah-tambah happy la bila bukak2 sliding door .... terus nampak view laut ..... waaahhhhh ....



View dari bilik kami .... Nie kami amik gambar dalam waktu senja .... nampakla privater2 bunglow hujung nuun sana ... tenang jaaaa bila tengok view macam nie ... rasa x mo balik dah hehe



Nampak jugak private-private bot disitu.

OK. Klu check in hotel aktiviti wajib bebduak nie adalah swimming. Xsempat nak berehat bagai x sabar-sabar nak swimming.


Anak-anak mummy. Dah lama x ajak bercuti. Excited sangat diorang nie. Awal-awal dah bersiap nak pi swimming.






 Abid time nie bad mood. Penat agaknya kan hehe ... Nak suh tunjuk skill swimming apa yg dier belajar kat sekolah sebenarnya. Mood pulak kelaut. Terpaksala meyan aja merengek2 dier tak mo mandi. Abang ngan kakak yang enjoy bila swimming. Mummy x tahula dr mana diorg belajar swimming HEHE .... tetibe pandai menyelam dah .... HAHAHA

Penat mandi kolam semua kelaparan. So kitaorg redeem Pizza Seafood yg include dalam pakej tu. 



So YUMMY!!!! ... makan pizza panas2 sambil mengadap view yang cantik di waktu senja HEHEHE
X Cukup wooo pizza sekotak .... semua kelaparan HEHEHE


Xleh citer panjang ... kita sambung next entry yeah ....

Thanks for reading this Entry

Mummyaza
100817
Post a Comment