Tuesday, August 8, 2017

.:: Avillion Admiral Cove ::.

Assalamualaikum

Dh lama sebenarnya dok usha2 hotel2 Port Dickson nie ... maklumlah org kurang berjalan .. hehehe lately nie kiter dh buat perjanjian ngan en suami ... sbb dh ada kereta baru ... so bolehla kiter berjalan2 hehehe ... itu perjanjian sebelum beli kereta hari tue ... then bila dh dapat ... en suami tidak boleh banyak alasan lagi nak berjalan heheheh

So , mummy decide nak jalan2 dekat2 dulu ... Port Dickson ... lama x jejakkan kaki kesini ... walopon dari KL hanya sejam lebih jaaa ... hahahah ... Last pergi sini rasanya 5 tahun lepas stay dekat Lexis.
Punyala lama kan ... HAHAHA

OK. So macam biasa semua urusan hotel , mummy la yang buat ... mcm2 hotel usha .. last2 pilih la Admiral Cove PD  ...mmg dari dulu teringin nak kesini ... bila tgok pic org2 share chantik sesangat .
Hotel pon 4 star , mesti super duper best.

Disebabkan skrg nie anak2 dh melebihi had umur dari nak dapat FREE breakfast ... so sy decide nak amik package ja .... booking seminggu sebelum kat website. Kebetulan mmg tgh offer utuk Kids Holiday Package. Sesuaila, holiday pon sempena nak celebrate besday kakak n en suami. So sy ON ja dengan package tu ... sbb bilik dh tak banyak. Harga pon reasonable.



Package lebih kurang kat atas nie ...  Tp kami amik RM350 sbb bilik premium ... so kire ok la ... utk satu famili 2Adult 2kids ... Abid FREE huhuhuhu ... untuk penambahan kid cuma tambah RM15 dan adult RM60.

Dlm kul 11 kitaorg bertolak dari KL. Singgah makan then terus sampai PD dlm kul 2.30ptg. Sebelum tu sempatla snggah kat gerai2 tepi pantai tu, beli swimming suit anak2. bagi diorg happy huhuhuhu

Nanti kiter sambung citer lagi . Biasala kiter sempat menghapdet petang2 aja nie . Meh layan gambar2 view kat sana dulu.


Excited nak beli baju swimming huhuhuh. Mummy pon dapat baju swimming muslimah hehe. Tp mummy segan plk nak pakai HAHAHA




Cantikkan.View mmg ohsem. Rasa tak nak balik. Hotel pon agak privacy. sesuai nak bercuti hilangkan kesibukan kota. kononnya la hehehe


OK.Thanks for reading this entry. 

Mummyaza
080817 

Post a Comment