Followers

Thursday, January 3, 2013

.:: 2013 .. Moga tahun rezeki buat kami ::.


Assalamualaikum , lama  sudah tidak mencoret sesuatu di sini ... haahh .. bukan saje masalah x der moood mahu menghapdet belog .. alhir2 ni mmg saya agak sibuk ... heeee .. sibukla sangatkan .. biler x menghapdet rase rindu pulak nak bercerita kehidupan saya dan keluarga .. huhuhu .. Bellog pon dh berwajah baru .. hahaha .. chantek x  ..??? .. Semata2 mahu memberi mood baru ... tahun baru la katerkan ..hehehe.

Bercerita pasaal tahun baru .. Biasala awal2 tahun .. sibuk memikirkan pasal persekolahan anak2 .. Huwaaa .. mcm biaser kami laki bini mmg slalu buat last minute preparation ..  Alhamdulillah Tuhan permudahkan urusan kami .. semua dapat disettlekan .. hehehe .. 2 hb naik sekolah .. 1hb .. baru sibuk2 nak daftar sekolah anak , beli keperluan sekolah .. huuuh sgt penatt .. tapi gembira bila lihat anak2 happy .


Yer tahun nie kedua2 anak saya bersekolah .. Adek Madina 4tahun n Abg Tuah 6 tahun sudah .. Bila tgok anak2 dh besar .. rase diri semakin berumur .. HAHA .. cepat sungguh maser berlalu .. Sejuk perut biler tgok anak2 bertudung, berkopiah hehehe .. Tahun nie .. anak2 .. saya sekolahkan tadika PASTI .. .. area dekat2 perumahan kami ... Senang siket .. x lah saya risau sgt .. Lepas waktu sekolah .. ader transport hantar ke nersery diorg .. x jauh jugak .. 

Semalam permulaan sekolah yg baik .. Abg biaser jer .. x banyak peel sgt .. cuma dier x suka .. sbb x der kwn2 sekolah lama dier .. hehehe .. lama2 okeyla tue .. dapat kawan baru .. baru dier raser seronok nak belajar .. Adek pulak sgt good .. sudah pandai .. dgr arahan cikgu .. walaupon baru 3 tahun setengah .. sgt2 behave .. suka tgok .. :)


Hurmmm .. rindu kat budak berdua nie .. x sabar pulak mahu pulang ...

Lastly, mahu cerita psal anniversary kami .. 22 Dec 2012 hari tue .. genap 6 tahun sudah .. Semoga ikatan terus kekal di bahagia di samping anak2 kami .. hehehe .. Bersyukur kerana dikurniakan suami yg penyang, dan bertanggungjawab . Kepada en suami mekasih kerana menjaga mummy dan anak dgn baik, bg cukup makan, pakaii ehehe .. n mekasih jugak  sbb bg hadiah perfume yg sgt wangi itu ... hehehe .. Mummy sgt sayang kamuu .. hehe :)



daaaaaa ... :)





Post a Comment