Monday, December 18, 2017

.:: Avani Sepang Gold Coast Resort ::.




Assalamualaikum

Hari nie baru berkesempatan bercerita tentang percutian team opis saya ... huhu ... nampak sangat saya bizi kan hehehe

Macam2 la sekarang nak buat, nak pikir ...nak rancang ... semua berlegar-legar dalam kepala ... opis sibuk pulak dua tiga bulan nie ... macam2 lakan ...hehehe

Team opis saya mmg tetiap tahun akan plan percutian singkat , almaklumlah opis biasa2 aja, tunggu sales meletopp baru dapat percutian mewah hehehe

Tahun nie kitaorg cuma plan bermalam di hotel sekitar kl aja, sebab kesuntukan masa sgt , waktu tu aja semua freee ... sbb  ramai yg kluar tour , so kiter ikutla jadual diorg hehehe


Kitaorg gi Avani nie 28-29 October check in satu malam ... kat hotel 5 star huhuhu ... mmg teringin nak check in dlm nie ... tp memandangkan harganya yg mahal .. lupakanla hehehe ... nasib baik cadangan kami ke sini diterima big bosss .... soo semua ON jeerr ... Alhamdulillah :)



Mula2 kami hanya book bilik biasa aja , just muat2 untuk satu family, alih2 rezeki kitaorg semua dapat family Villa, mana x happy semua kihkihikih ... bilik nie klu time peak hour cecah RM1K++ semalam ... Family Villa nie ada dua bilik ... kanan dan kiri ... setiap bilik ada bilik air n balkoni .... tgh2 tu ruang keluarga ...



Yg nie master bedroomnya ... Luas ... 

  
Katil king size, tilam dan bantal yang empuk ehhehe



budak-budak suka berendam sini ... x puas2 swimming



suka sangat check in kat resort2 tepi pantai.. sbb nak tgok view2 yg mcm nie .... Nyaman ja rasa.. kat tgh2 kl x leh dapat  :)


Kiatorg ada buat sikit telematch, asal semua happy sudahh ...


3 beradik nie x sabar2 nak berenang , adoiyaiii anak.


Infinity pool, luas pool dier ... tp agak dalam sikit ... kene awasi anak sentiasa ...


 x reti jemu swimming , sampai dh mengigil x mo naik2


View dr swimming pool masa sunset


x mo naik lagi walopon dh nak gelap woooo


Abid & auni, mcm dah sama besar ... padahal beza umur setahun jugak tuuu


sunrise dr balkoni bilik


pagi2 aktiviti sendiri ... brendam sampai puas


mummy jd babysitter jap, jaga aisyah humaira ... mama dier tgh breakfast hehehe


bestfriend kat opis ... mama baby aisya humaira 


anak 2 happy dh cukup buat mummy happy hehehe


Nka review sikit psal hotel nie :

Hotel yang besar dan selesa
Semua kelengkapan lengkap, persekitaran bersih
Staff2 yang friendly
Mkanan breakfast dan dinner yang super dupper sedap, banyak pilihan makanan
bank aktiviti boleh dilakukan
telematch ok2 aja ... walaupon bayaran agak mahal
perkhidmatan buggy cepat .... anak2 seronok naik hehehe

Alhamdulillah
Mehla layan video2 yang sempat buat cuti2 hari tue 
...





Thanks for reading this entry :)


Mummyaza
181217

Post a Comment